A WHISPER

VÄLKOMMEN TILL SIDAN FÖR VÅRA MEST EXKLUSIVA PRODUKTER

ÄKTA HÅR

NU HAR FOS LANSERAT 100% REMY ÄKTA HÅR

Vill du addera volym till ditt hår? FOS Hårförlängning är tillverkad av 100% äkta Remy-hår av premiumkvalitet. Håret är noga utvalt och kutikulan behålls alltid.

Våra hårförlängningar av äkta hår kommer från människor i olika delar av världen som har valt att sälja sitt hår för hårförlängningar. Håret kommer främst från Kina men även från grannländerna i Asien.

HAIR WEFT            PRO-TAPE

Till våra peruker och extensions i äkta hår används endast äkta hår som doneras från människor. Detta är noga utvalt och där varje hårstrås ytterskikt är placerat i samma riktning för att göra håret lent som silke och fritt från tovor genom sin livstid.

SILK SCRUNCHIES

Håll utkik för våra silkes scrunchies i 100% italienskt silke av högsta kvalité! Vi på Fahlén of Sweden värderar vad våra kunder önskar och eftersträvar att hålla alla nöjda. Därefter tar vi varje detalj i beaktande för att kunna leverera 100% produkter med fokus på stilfullhet!

Silkes scrunchies ser inte bara eleganta ut, dom är även skonsamma mot håret. Det silkeslena materialet reducerar friktion vilket kan motverka skada på ditt hår.

Lämna din email och bli en av de första att få information om när vi lanserar våra silkes scrunchies. Vi håller dig uppdaterad!