BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Shoppa nu. Betala senare med Klarna! Till butiken

Fri frakt över 1500 kr inom Sverige ! Till butiken

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Mini Cart

FUTURA HÅR FAQ

FOS kan stolt presentera att vi jobbar med Japanskt Futura fiber extensions – och nu har du möjligheten att bära det!

Vårt syntetiska hår är vårt mest prisvärda alternativ, men tillverkat av högsta möjliga kvalité och tål värme.

Vi erbjuder bara det bästa, med en otrolig variation på färg och stil så hoppas vi att du hittar något just för dig.

 

FRÅGOR & SVAR

Vanligt förekommande frågor gällande vård av ditt vackra fiber hår

Futura-håret är tillverkat av värmebeständiga fibrer av högsta kvalitet som skapats i Japan. Futura-fibern är skapad för att efterlikna känslan och utseendet av människohår, den är mjuk och silkeslen vid beröring, den enda skillnaden är att den inte har klippts från en människa.  Den mest tilltalande aspekten av futura-håret är att det kan bäras direkt ur lådan med lite eller ingen styling.

Den fiber som används har “minne” för våg, lock och volym vilket gör att håret studsar tillbaka på plats med minimal ansträngning. Lockmönstret är permanent inställt. Det kan till och med hålla i dåligt väder. Beroende på hur mycket du bär det och hur du behandlar det är livslängden cirka 3 månader eller mer.

Alla våra Futura-peruker är namngivna för personlig anpassning.

 

Ja, du kan tvätta Futura-hår.

Vi rekommenderar dock att du endast använder perukschampo och balsam som är speciellt framtagna för att rengöra fibrerna försiktigt och grundligt, eftersom schampot och balsam inte är oljiga, utan de ger en bra konditionering med naturliga element som inte övermättar eller tynger ner håret, vilket gör att det kan behålla sin fantastiska lyster.

Kom ihåg att du alltid bör undvika oljebaserade produkter – alkohol är en annan ingrediens som kan orsaka torrhet och få håret att bli grovt med tiden.

Läs mer om hur du tvättar ditt Futura-hår HÄR.

Alla våra förlängningar är tillverkade av futurafiber som är värmebeständigt. Du kan använda plattång eller locktång – tänk på att temperaturen bör ligga runt 170 till 200 grader max – vi rekommenderar en temperatur på 180 grader.

Eftersom fibrer inte reagerar som människohår behöver du inte hålla värmeverktygen i kontakt med håret lika länge, håll det kort. Var uppmärksam på att överdriven värme kan leda till att fibern blir frissig med tiden. Vi rekommenderar att du köper direkt den stil du vill ha istället för att försöka styla den, detta hjälper dig att hålla dina extensions i god form under dess livslängd.  Läs mer om hur du tar hand om ditt Futura Hår HÄR