BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Shoppa nu. Betala senare med Klarna! Till butiken

Fri frakt över 1500 kr inom Sverige ! Till butiken

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Mini Cart

Peruker

Futura Fiber Peruk

Fahlén of Sweden kan stolt berätta att vi jobbar med peruk av japanskt Futura Fiber. Futura hår är tillverkat för att se ut som och kännas så likt äkta hår som möjligt. Normalt sett är fiber hår inte värmetåligt, men eftersom vi har valt ut Futura-fibrer av bästa kvalitet så har du möjligheten att platta och locka ditt hår med hjälp av maximalt 170–200 °C (vi rekommenderar max 180 °C). 

Kvaliteten på Futura hår kan inte jämföras med annat syntetiskt hår. Detta hår är tillverkat av en ny teknik som ser till att hållbarheten på våra peruker varar mycket längre än dina tidigare syntetiska peruker och extensions.

Köper du ett futura fiber hår som har lockar så kan du räkna med att lockarna är kvar hela
perukens livslängd då håret har ett mönsterminne som är permanent. Beroende på hur
mycket du bär den, hur du bär den och hur tar hand om den är livslängden cirka 3 månader eller mer.

Viktigt att tänka på vid köp av peruk

Ska du köpa din första peruk? Eller överväger du åtminstone att göra det, men är fortfarande osäker?

Miljontals människor runt om i världen bär peruker dagligen: kändisar, kollegor, grannar. Oavsett om det är ett mode-statement eller för att dölja håravfall. Peruker ser mer naturliga och vackra ut än någonsin tidigare; på Fahlén of Sweden har vi valt ut fiberperuker (och snart även peruker av äkta hår) av bästa kvalitet och erbjuder ett brett sortiment för det ska vara enkelt att för dig att hitta en peruk som passar just dina behov.

Några saker att tänka på när du ska välja peruk:

Pris

Hur mycket pengar är du villig att spendera på ditt hår?

Kvalitet
Äkta hår, Futura-hår eller syntetiskt hår.

Stil
Detta inkluderar textur, längd och färg. Vilken look vill du ha?

Spets/lace-konstruktion 
Vill du ha Lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med simpel lace closure.

Tillbehör
Saker du kan behöva är wig caps, wig grips och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Vanliga frågor

Futura fiber är väldigt naturtroget, då det både känns och ser ut som äkta hår.

Normalt sett är fiber hår inte värmetåligt, men eftersom att vi jobbar med japanskt Futura-fibrer av bästa kvalitet så har du möjligheten att platta, locka och föna ditt hår med hjälp av maximalt 170-200 °C (vi rekommenderar max 180 °C).

Futura fibern tål alltså samma gradantal som äkta hår och är det syntetiska hår som tål högst värme.

På Fahlén of Sweden – Vi erbjuder vi dig peruker av hög kvalitet. Alla våra peruker har lång research bakom sig och går alltid igenom en kvalitetskontroll innan de anländer hos dig.

Futura fiber passar dig som vill ha en prisvärd, kvalitativ och naturtrogen peruk tillverkat av ett värmetåligt material som både känns och ser ut som äkta hår.

Den mest tilltalande aspekten av fiber hår är att den är färdigstylad då du får den, så det är bara att ta ut den ur
förpackningen använda direkt!

Vi har ett brett utbud av färger och olika stilar, och vi är säkra på att du kommer att hitta en
stil som passar dig!

Detta beror på vilken typ av peruk du väljer. Futura fiber peruker kostar mellan 700 kr till 4 000 kr. Väljer du att ha äkta hår så kan du betala mellan 5 000 kr till 50 000 kr. På Fahlén ofSweden erbjuder vi dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Nej, peruker kan inte orsaka håravfall om de bärs korrekt. Skydda alltid ditt hår med wig caps, undvik onödig användning av lim och använd istället wig grips. Om du ändå vill använda lim bör du följa instruktionerna om hur du använder det och hur du tar bort det korrekt för att undvika håravfall.

Det korta svaret är ja.

Det är inte dåligt för dig att bära peruk varje dag om du tar hand om ditt naturliga hår och hårbotten ordentligt. Ditt hår kommer att växa oavsett om du täcker det med en peruk.

Peruker är ett fantastiskt sätt att förändra ditt utseende utan att klippa eller färga ditt naturliga hår. Det är dock viktigt att veta hur man behandlar sitt naturliga hår medan man bär en peruk, se tipsen nedan!

Tips
  1.  Tvätta och borsta igenom håret
  2. Fläta håret eller sätt det i en låg knut
  3. Sätt på dig en wig cap.
  4. Ta på dig peruken – sitter peruken inte tillräckligt bra så kan du använda dig av en wig grips.

Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en enkel lace closure peruk, de är väldigt lätta att bära och ser naturliga ut.

Lace Closure

Lace closure finns i olika storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum), med dessa typer av peruker behöver inte bry dig om att behöva limma.
Det är alltid bäst att börja med den minsta spetsstorleken, en 2×6 eller 4×4 lace.

Att bära peruk på sommaren kan vara en utmaning för många perukbärare. Olika typer av peruker kan göra att du känner dig varm, svettig och nedtyngd. Men att lägga peruken på hyllan på sommaren är inte längre nödvändigt.

Kort Peruk

En kort peruk är perfekt för de varma dagarna. Det finns många vackra alternativ på korta peruker för sommaren, till exempel snygga bobs, klassiska pixie cut’s och långa vågiga lob’s.

Om du föredrar en längre frisyr

Välj en peruk som är axellång eller längre, och sätt upp håret
i en lös hästsvans eller en slarvig knut.När du bär peruker på sommaren är det bäst att välja ljusare färger. Ljusare färger absorberar inte lika mycket värme som mörka färger. Det är något att tänka på när du väljer din sommarperukfärg om du vill hålla dig svalare i solen.

Peruker kliar i allmänhet inte. Det är vanligtvis ditt eget hår som orsakar klådan därför ärdet viktigt att fläta håret noga och fästa det ordentligt innan du bär din peruk.

Fahlén of Sweden’s peruker är tillverkade med tre små kammar i lacen, för att göra det enklare att fästa peruken.

Vi rekommenderar dock alla våra kunder att använda wig grips och / eller peruklim för att peruken ska sitta så bra som möjligt.

Att förvara din peruk korrekt är mycket viktigt eftersom det hjälper till att skydda din peruk från onödigt slitage, vilket ökar livslängden. Det bästa sättet att förvara din peruk på är att låta dem hänga på en skyltdocka. Om du inte har plats för skyltdockor bör du överväga att investera i perukhängare, de är lätta att förvara i din garderob eller på en klädhylla.