BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Shoppa nu. Betala senare med Klarna! Till butiken

Fri frakt över 1500 kr inom Sverige ! Till butiken

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Mini Cart

Peruk Storbritannien

VISA VÅR PERUK KOLLEKTION

Futura Peruk i Storbritannien

London, det finns inget avstånd som Fahlén of Sweden inte kan nå. Bor du i London? Letar du efter kvalitetsperuker? Fahlén of Sweden kan stolt berätta att vi nu erbjuder japanska Futura Fiber-Peruker/förlängningar och du har nu möjlighet att bära det! Att köpa kvalitets hår som ger dig ett unikt utseende bör aldrig vara ett problem.

 Undrar du vad futura fiber är? Futura fiber hår är ett hår som har likheter med äkta hår då det både ser ut- och känns som äkta hår. Fibrerna har en låg glans och högre värmetoleranser och kan motstå värme upp till 180C. Futura hår är det närmaste du kan komma ett äkta hår.

 Peruker ser idag naturligare och vackrare ut än någonsin förr, därför bär miljontals människor runt om i världen peruk. Vare sig det handlar om ett mode-statement eller för att dölja håravfall.

Fahlén of Sweden har vi valt ut den allra bästa kvaliteten på våra peruker och erbjuder dig ett brett sortiment. Allt för att hjälpa dig hitta den perfekta peruken för just dina behov!

Futura Fiber hår kommer att hålla betydligt längre och kvaliteten kan inte jämföras med andra syntetiska peruker/förlängningar.

Fibern har som vi brukar kalla det – Permanent ”minne” för vågor, lockar och volym som låter håret ”studsa” tillbaka med minimal ansträngning. Beroende på hur ofta du använder den, hur du bär den och hur du behandlar den, är livslängden cirka 3 månader eller mer.

PERUK STORBRITANNIEN VANLIGA FRÅGOR

Köper du en peruk I Storbritannien för första gången? Eller åtminstone överväger det, men är fortfarande osäker?

På Fahlén Of Sweden har vi valt den bästa kvaliteten på fiberperuker och erbjuder dig flera olika stilar för att hjälpa dig hitta den bästa peruken för dina behov.

Peruker ser mer naturliga ut än någonsin, det är därför miljontals människor runt om i världen bär peruk dagligen. Kändisar, kollegor, grannar…oavsett om det är för mode eller för att gömma ett håravfall.

Pris: Vilket pris är du villig att lägga på ditt hår?

Kvalitet: Människohår, Futura Fiber hår eller syntetiskt hår.

Stil: Vilken textur, längd, färg? Vilken look är du ute efter?

Spets/lace-konstruktion: Vill du ha lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? 
Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en simpel lace closure

Tillbehör: Saker du kan behöva är peruknät, perukgrepp och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en enkel lace closure peruk, de är väldigt lätta att bära och ser naturliga ut. 

Lace Closure

Lace closure finns i olika storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum), med dessa typer av peruker behöver inte bry dig om att behöva limma. Det är alltid bäst att börja med den minsta spetsstorleken, en 2×6 eller 4×4 lace.

Hos Fahlén of Sweden kan du investera i kvalitativa peruker som genomgått flertalet undersökningar och kvalitetskontroller.

Futura hår anser vi vara det mest prisvärda håret med dess värmebeständiga fibrer av högsta kvalitet. Den ofta mest tilltalande fördelen med Futura hår är att det kan bäras direkt ur kartongen med lite eller ingen styling.

Vi erbjuder ett brett utbud av färger och stilar där vi är övertygad att du kommer finna en stil som passar dig perfekt!

Nej, peruker orsakar inte håravfall om de appliceras och bärs på rätt sätt. Viktigt är att skydda ditt hår med peruknät, och undvika överdriven användning av lim. Vi rekommenderar att du använder perukgrepp istället.

Lim

Om du använder lim bör du noggrant följa instruktionerna om hur du använder limmet och hur du avlägsnar det på ett korrekt sätt.

Mycket beror på vilken typ av peruk du väljer att köpa.
Futura fiberperuker kan kosta från 700sek till 4000sek. Om du väljer att köpa en peruk tillverkad av äkta hår kommer du troligtvis att betala från 5000sek till 50000sek.
På Fahlén Of Sweden ger vi dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Ja! Det går jättebra att bära peruk varje dag så länge du tar väl hand om ditt naturliga hår och hårbotten. Ditt hår kommer att växa och må bra oavsett om använder peruk varje dag.

Peruk är ett enkelt sätt för dig att skapa ett nytt utseende utan att behöva göra förändringar på ditt naturliga hår. Det är viktigt att veta hur du döljer ditt hår under en peruk, samtidigt som du skyddar det.

  • Rengör och borsta håret
  • Fläta håret bakåt, eller knyt det i en låg knut
  • Sätt på en perukmössa (Wig Cap)
  • Sätt på din peruk – du kan också använda ett perukgrepp för ökad säkerhet

Det är mycket viktigt att förvara din peruk korrekt eftersom det hjälper till att skydda din peruk från onödigt slitage, vilket ökar perukens livslängd. Det absolut bästa sätt att förvara din peruk är att hänga den på ett skyltdockhuvud. Har du inte har plats för denna så bör du i stället investera i en perukhängare, de är lätta att förvara då de tar minimalt med plats.

UPPTÄCK VÅR PRODUKTER