Besök & handla i vårt Showroom HITTA HIT!

Använd kod: Summerrea34R för att få 15% på allt Löshår & alla Peruker. Slutar 15-06-2024 Köp Nu.

Köp nu Betala senare med Klarna.

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Peruker Bristol

Futura peruker i Bristol

Bor du i brittiska Bristol? Har du undrat var du hittar rätt butik för att köpa en högkvalitativ peruk eller hårförlänging till ett överkomligt pris? Tja, här är lösningen för dig.

Fahlén of Sweden har valt ut fiber-peruker av den högsta kvalitén på marknaden och med vårt breda sortiment blir det enkelt för dig att hitta den stil som passar just dina behov. Vi kan stolt berätta att vi jobbar med peruker och löshår av japanskt Futura Fiber och nu har du äntligen möjligheten att bära det!

Peruker idag ser naturligare och vackrare ut än någonsin, det är därför miljontals människor runt om i världen bär peruker dagligen, kändisar, kollegor och grannar…oavsett om det bara är ett mode-statement eller för att dölja bort håravfall.

 

Futura hår är tillverkat för att se ut som och kännas så likt äkta hår som möjligt. Normalt sett är fiber hår inte värmetåligt, men eftersom vi har valt ut Futura-fibrer av bästa kvalitet så har du möjligheten att platta och locka ditt hår med hjälp av maximalt 170–200 °C (vi rekommenderar max 180 °C). Kvaliteten på Futura hår kan inte jämföras med annat syntetiskt hår. Detta hår är tillverkat av en ny teknik som ser till att hållbarheten på våra peruker varar mycket längre än dina tidigare syntetiska peruker och extensions.

Fibrerna i Futura “minns” Lockmönstren för vågor, lockar och volym vilket gör att håret återgår till ursprungsutseendet med minimal ansträngning. Lockmönstren är permanent inställda.
Beroende på hur mycket du bär den, hur du bär den och hur du behandlar den, är livslängden cirka 3 månader eller mer.

Vill du köpa din första peruk?

Eller överväger du åtminstone att göra det, men är fortfarande osäker?

Att äga kvalitets-hår som ger dig ett unikt utseende borde vara enkelt. Vi på Fahlén of Sweden strävar efter att leverera kvalitetsperuker som passar vid alla tillfällen.

Lace Front Wig Dana

PERUK I BRISTOL VANLIGA FRÅGOR

Vad du ska tänka på när du köper din första peruk, Köper du en peruk för första gången? Eller överväger det, men du är fortfarande osäker?

Fahlén of Sweden har valt den bästa kvaliteten på fiberperuker och förser dig med många olika stilar för att hjälpa dig att välja den bästa peruken för att passa dina behov

Några saker att tänka på är:
Pris:

Vilket pris är du villig att lägga på ditt hår?

Kvalitet:

Människohår, Futura Fiber hår eller syntetiskt hår.

Stil:

Vilken textur, längd, färg? Vilken look är du ute efter?

Spets/lace-konstruktion:

Vill du ha lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? 
Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en simpel lace closure

Tillbehör:

Saker du kan behöva är peruknät, perukgrepp och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Futura-fiber har likheter med människohår och ser ut och känns precis som äkta hår, fibrerna har en lägre glans och högre värmetoleranser. Vårt märke av japanska värmebeständiga fibrer kan motstå värme upp till 180C, vilket är den övre änden av värmebeständighet för peruker.
Futura är det närmaste man kan komma riktigt hår.

Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en enkel lace closure peruk, de är väldigt lätta att bära och ser naturliga ut. 

Lace Closure

Lace closure finns i olika storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum), med dessa typer av peruker behöver inte bry dig om att behöva limma. Det är alltid bäst att börja med den minsta spetsstorleken, en 2×6 eller 4×4 lace.

Hos Fahlén of Sweden erbjuder vi dig högkvalitativa peruker. Alla våra peruker går igenom en rad undersökningar och kvalitetskontroller innan de når dig som kund.

Detta beror på vilken peruk du väljer. Futura fiber peruker  kostar mellan 700kr och 4000kr. Väljer du äkta hår så kan du få betala mellan 5000kr och 50000kr.

Fahlén of Sweden erbjuder vi dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Nej, peruker orsakar inte håravfall om de bärs korrekt. Skydda alltid ditt hår med en peruknät, undvik onödig användning av lim och använd i stället perukgrepp.

Lim

Om du vill använda peruklim bör du följa instruktionerna för hur du använder det och hur du tar bort det för att undvika att du skadar ditt naturliga hår.

Futura-fiber hår är det mest prisvärda håret och peruken/extensions kan användas direkt!
Bara packa upp det ur kartongen med liten eller ingen styling är du redo.

Vi erbjuder ett brett utbud av färger och stilar, och vi är säkra på att du kommer att hitta en stil som passar dig!

Det korta svaret är, ja, det är inget som hindrar dig att bära en peruk varje dag, kom bara ihåg ta väl hand om ditt naturliga hår och hårbotten. Ditt naturliga hår kommer att växa oavsett om du täcker dem med en peruk eller peruk-tillbehör.

Fahlén of Swedens peruker har tre ”kammar” i peruklocket, som gör det enkelt att säkra din peruk.
Även om dessa kammar håller peruken på plats så kan man behöva använda perukgrepp eller peruklim.

Att förvara din peruk korrekt är viktigt och det hjälper till att öka livslängden.
Det bästa sättet att förvara din peruk är att hänga den på en skyltdockas huvud. Om du inte har plats för en skyltdocka så kan du köpa perukhängare, de är lätta att förvara i din garderob eller på en klädhylla

UPPTÄCK VÅR PRODUKTER

Sök efter produkter (0)

Back to Top