BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Shoppa nu. Betala senare med Klarna! Till butiken

Fri frakt över 1500 kr inom Sverige ! Till butiken

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Mini Cart

Peruker Göteborg

Futura Peruker i Göteborg

Bor du i Göteborg? Letar du efter kvalitetsperuker? Att köpa kvalitets hår som ger dig ett unikt utseende bör aldrig vara ett problem.

Fahlén of Sweden kan stolt berätta att vi arbetar med japanska Futura Fiber-förlängningar/Peruker och nu har du möjlighet att bära det också!

Kvaliteten på Futura hår kan inte jämföras med annat syntetiskt hår. Detta hår har en ny teknik som kommer hålla mycket längre än dina tidigare syntetiska peruker/extensions.

Futura hår är tillverkat för att se ut och kännas så likt äkta hår som möjligt. Fibrerna har en lägre glans och högre värmetolerans och klarar värme upp till 180C.

Futura hår visat sig vara det närmaste man kan komma riktigt hår och en kan stylas hur du vill. 

Fibern som används har “minne” för vågor, lockar och volym, som låter håret studsa tillbaka på plats med minimal ansträngning. Hårets struktur är permanent. Det kan även hålla i dåligt väder. Beroende på hur mycket du bär den, hur du bär den och hur du behandlar den, är livslängden cirka 3 månader eller mer.

PERUK GÖTEBORG VANLIGA FRÅGOR

Köper du en peruk för första gången? Eller åtminstone överväger det, men är fortfarande osäker?

På Fahlén Of Sweden har vi valt den bästa kvaliteten på fiberperuker och erbjuder dig flera olika stilar för att hjälpa dig hitta den bästa peruken för dina behov.

Peruker ser mer naturliga ut än någonsin, det är därför miljontals människor runt om i världen bär peruk dagligen. Kändisar, kollegor, grannar…oavsett om det är för mode eller för att gömma ett håravfall.

Pris:

Vilket pris är du villig att lägga på ditt hår?

Kvalitet:

Människohår, Futura Fiber hår eller syntetiskt hår.

Stil:

Vilken textur, längd, färg? Vilken look är du ute efter?

Spets/lace-konstruktion:

Vill du ha lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? 
Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en simpel lace closure

Tillbehör:

Saker du kan behöva är peruknät, perukgrepp och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Hos Fahlén Of Sweden erbjuder vi dig högkvalitativa peruker. Alla våra peruker går igenom en rad undersökningar och kvalitetskontroller innan de når dig som kund.

Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en enkel lace closure peruk, de är väldigt lätta att bära och ser naturliga ut. 

Lace Closure

Lace closure finns i olika storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum), med dessa typer av peruker behöver inte bry dig om att behöva limma. Det är alltid bäst att börja med den minsta spetsstorleken, en 2×6 eller 4×4 lace.

Detta beror på vilken peruk du väljer. Futura fiber peruker  kostar mellan 700kr och 4000kr. Väljer du äkta hår så kan du få betala mellan 5000kr och 50000kr.

På Fahlén Of Sweden erbjuder vi dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Nej, peruker orsakar inte håravfall om de bärs korrekt. Skydda alltid ditt hår med en peruknät, undvik onödig användning av lim och använd i stället perukgrepp.

Lim

Om du ändå vill använda lim bör du följa instruktionerna om hur du använder det och hur du avlägsnar det korrekt för att undvika håravfall.

UPPTÄCK VÅR PRODUKTER