Använd konponger Foshair24 för att få 20% på alla Futura hår. Slutar 12-05-2024 Köp Nu.

Snabb & Säker frakt Till butiken

Köp nu Betala senare med Klarna.

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Peruker Malmö

Futura Peruker i Malmö

Är du bosatt i Malmö? Letar du efter kvalitets peruker i Malmö? Att äga ett högkvalitativt och pålitligt hår som ger dig det perfekta utseendet bör aldrig vara ett problem. Vi från Fahlén Of Sweden kan stolt berätta att vi arbetar med japanska Futura Fiber-Peruker/förlängningar och du har nu möjlighet att bära det också!

Futura hår är tillverkat för att se ut och kännas som människohår. Futura fiber utmärker sig då det klarar värme och kan därmed med lätthet stylas hur du vill. Kvaliteten på Futura hår kan inte jämföras med annat syntetiskt hår. Futura Fiber hår är uppbyggt med ny teknik som kommer att hålla längre än dina tidigare syntetiska peruker/extensions

Fibern som används har som vi kallar det “minne” för vågor, lockar och volym och är därmed permanenta. Det håller även för dåliga väder. Beroende på hur / hur ofta du bär den och hur du behandlar den, är livslängden cirka 3 månader eller mer.

Peruker ser naturligare och vackrare ut än någonsin tidigare, därför bär miljontals människor runt om i världen peruker dagligen. Kändisar, kollegor och grannar…oavsett om det är för trender eller för att dömma håravfall.

PERUK MALMÖ VANLIGA FRÅGOR

Köper du en peruk för första gången? Eller åtminstone överväger det, men är fortfarande osäker?

På Fahlén Of Sweden har vi valt den bästa kvaliteten på fiberperuker och erbjuder dig flera olika stilar för att hjälpa dig hitta den bästa peruken för dina behov.

Peruker ser mer naturliga ut än någonsin, det är därför miljontals människor runt om i världen bär peruk dagligen. Kändisar, kollegor, grannar…oavsett om det är för mode eller för att gömma ett håravfall.

Pris:

Vilket pris är du villig att lägga på ditt hår?

Kvalitet:

Människohår, Futura Fiber hår eller syntetiskt hår.

Stil:

Vilken textur, längd, färg? Vilken look är du ute efter?

Spets/lace-konstruktion:

Vill du ha lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? 
Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en simpel lace closure

Tillbehör:

Saker du kan behöva är peruknät, perukgrepp och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Nybörjare kommer troligtvis vilja börja med en enklare lace closure peruk, denna typ lätta att använda och ser naturliga ut.

Lace Closure

Lace closures finns i flera storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum), med denna typ av peruk behöver du inte limma. Det är ofta bäst att börja med den minsta lace storleken, 2×6 eller 4×4.

Nej, peruker orsakar inte håravfall om de bärs korrekt. Skydda alltid ditt hår med peruknät, undvik överdriven användning av lim.

PerukGrepp

Vi rekommenderar att du använder perukgrepp i stället.
Om du ändå önskar använda lim bör du noggrant följa instruktionerna om hur du använder limmet och hur du tar bort det korrekt.

 

Ja! Det går jättebra att bära peruk varje dag så länge du tar väl hand om ditt naturliga hår och hårbotten. Ditt hår kommer att växa och må bra oavsett om använder peruk varje dag.

Priset beror väldigt mycket på vilken typ av peruk du väljer att köpa. Japanska Futura fiber peruker kostar från 700SEK till 4000SEK.

Äkta Hår

Väljer du i stället en peruk tillverkad av äkta människohår kommer du att få betala mellan 5000SEK och 50000SEK. Fahlén Of Sweden erbjuder dig hög kvalitet till ett rimligt pris.

Futura fiber är enligt oss det mest prisvärda håret av högsta kvalitet. Vi erbjuder dig ett brett utbud av färger, längder och stilar där vi är säkra på att du kommer att hitta en stil som passar just dig!

Det är mycket viktigt att förvara din peruk korrekt eftersom det hjälper till att skydda din peruk från onödigt slitage, vilket ökar perukens livslängd. Det absolut bästa sätt att förvara din peruk är att hänga den på ett skyltdockhuvud.

Peruk Hängare

Har du inte har plats för denna så bör du i stället investera i en perukhängare, de är lätta att förvara då de tar minimalt med plats.

Sök efter produkter (0)

Back to Top