Vi har tekniska problem med Klarna just nu. Under tiden är ni välkomna att använda övriga betalmetoder.

Upp till 15% på använd kupongkoden för futura hårförlängningar - FOSHAIR24

Shoppa nu. Betala senare med Klarna

Snabb & Säker frakt Till butiken

Peruker Uppsala

Futura Peruker i Uppsala

Är du bosatt i, eller befinner dig i närheten av Uppsala? Letar du efter kvalitativa peruker? Att finna ett högkvalitativt och pålitligt hår som ger dig det perfekta utseendet bör inte vara ett problem.
Fahlén Of Sweden kan stolt berätta att vi nu erbjuder japanska Futura Fiber-Peruker/förlängningar och nu har du möjlighet att bära det!

PERUKER I UPPSALA VANLIGA FRÅGOR

Vad är speciellt med Futura Fiber peruk?

Futura peruk är tillverkat för att både se ut- och kännas som äkta människohår. Fibrerna har en lägre glans och högre värmetolerans och kan därmed motstå värme upp till 180C. Futura är det närmsta man kan komma ett äkta naturligt hår och du kan styla håret hur du vill.

Futura Fiber peruk kommer att hålla betydligt längre och kvaliteten kan inte jämföras med andra syntetiska peruker/förlängningar.

Fibern har som vi brukar kalla det – Permanent ”minne” för vågor, lockar och volym som låter håret ”studsa” tillbaka med minimal ansträngning. Beroende på hur ofta du använder den, hur du bär den och hur du behandlar den, är livslängden cirka 3 månader eller mer.

Skall du köpa en Peruk för första gången? Eller överväger det? Men du är fortfarande osäker?

Fahlén Of Sweden har vi valt ut den allra bästa kvaliteten på våra peruker och erbjuder dig många olika stilar. Allt för att hjälpa dig hitta den perfekta Peruken för dina behov!

Peruker ser idag naturligare och vackrare ut än någonsin förr, därför bär miljontals människor runt om i världen peruk. Vare sig om det är för mode eller för att dölja håravfall.

 

Några punkter att tänka på:
Pris:

Vilket pris är du villig att lägga på ditt hår?

Kvalitet:

Människohår, Futura Fiber hår eller syntetiskt hår.

Stil:

Vilken textur, längd, färg? Vilken look är du ute efter?

Spets/lace-konstruktion:

Vill du ha lace closure, lace frontal, eller en full lace peruk? 
Om du är nybörjare kommer du troligen att vilja börja med en simpel lace closure

Tillbehör:

Saker du kan behöva är peruknät, perukgrepp och / eller peruklim. Dessa hjälper dig att hålla din peruk på plats.

Futura hår anser vi vara det mest prisvärda hår med dess naturliga utseende och värmebeständighet av högsta kvalitet. Den ofta mest tilltalande fördelen med Futura hår är att det kan bäras direkt ur förpackningen med lite eller ingen styling.

Fahlén Of Sweden erbjuder ett brett utbud av färger samt stilar och vi är övertygade om att du kommer hitta den perfekta stilen för dig!

Priset beror mycket på vilken variant av peruk du väljer.
Futura fiber peruker kostar mellan 700sek och 4000sek. Om du istället väljer en peruk tillverkad av äkta hår, kommer du troligtvis att få betala mellan 5000sek och 50000sek.

På Fahlén Of Sweden erbjuder vi hög kvalitet till ett resonligt pris.

Nybörjare rekommenderar vi en enklare lace closure peruk. De är lätta att använda och ser mycket naturliga ut.

Lace Closure

Lace closures finns att köpa i olika storlekar (2×6, 4×4, 5×5, 6×6 och 7×7 tum) och dessa behöver inte limmas.
Det är enklast att börja med den minsta lace storlek, en 2×6 eller 4×4 lace.

Att bära peruk sommartid kan vara en utmaning för många perukbärare. Olika peruker kan göra dig varm och svettig. Men att lägga din peruk åt sidan är inte nödvändigt.

Kort Peruk

För de varma dagarna är en kort peruk ett perfekt val. De finns i många snygga stilar som bobs, pixie cuts och vågiga lobs. Om du föredrar längre hår, välj då en stil som är axellång eller längre, då kan du sätta upp håret i en lös hästsvans eller stökig up-do.

Peruk på sommaren

När du bär peruk på sommaren är ett tips att välja ljusare färger. Ljusa färger absorberar inte lika mycket värme som de mörka. Tänk på ovanstående när du väljer din sommarlook, när du vill hålla dig sval i solen.

Fahlén Of Swedens peruker kommer med tre kammar isydda i peruklocket, vilket gör det enkelt att säkra din peruk. Vi rekommenderar att använda perukgrepp och/eller peruklim för att säkra din peruk på plats.

Att förvara din peruk på korrekt sätt är viktigt då det hjälper till att skydda din peruk, vilket i sin tur ökar dess livslängd. Bäst sätt att förvara din peruk är på ett skyltdockhuvud. Om du har platsbrist så rekommenderar vi vår perukhängare, de är lätta att hänga i din garderob eller på en klädhylla.

UPPTÄCK VÅR PRODUKTER

Sök efter produkter (0)

Back to Top