FAQ - Frågor & svar

MIN ORDER

Beställningar kan ta mellan 1-7 arbetsdagar innan de skickas ut. Om du vill göra några ändringar i din beställning eller avbryta din beställning, vänligen ring våra kundtjänstrepresentanter på +46 (0) 10 265 1650 eller mejla oss på info@fahlenofsweden.se. Våra representanter är tillgängliga under våra öppettider från 8:00 till 16:00 (GMT +1) från måndag till fredag ​​(exklusive helgdagar). Obs! När din ordersstatus säger att varan är skickad från vårt lager så kan vi inte göra några ändringar eller avbokningar.

Vår kundnöjdhet är vår högsta prioritet.

Det är möjligt att ändra eller avbryta din beställning så länge vårt lagerteam inte har börjat behandla den och den är redo att skickas. Kontrollera din beställningsstatus för att vara säker på att du fortfarande kan avbryta den.

Om du behöver hjälp i processen, vänligen kontakta våra kundtjänstombud via telefon eller e-post  (må-fre-08.00-16.00 (GMT+1) exklusive helgdagar). Obs: vi kan inte byta ut några skadade eller öppnade produkter.

Det kan ta upp till 30 minuter innan din orderbekräftelse kommer fram. Var noga med att kontrollera skräpposten i ditt e -postkonto. Om du fortfarande inte fått en orderbekräftelse efter ett tag och din e -postadress angavs korrekt, vänligen kontakta våra kundtjänstrepresentanter så att de kan hjälpa dig.

Vi förstår att det kan vara lite svårt att välja rätt hår (rätt längd och färg). Vi erbjuder våra kunder möjligheten att byta produkter på vissa villkor: (i) varan måste returneras i originalskick och i originalförpackning; (ii) öppnade produkter kan inte bytas ut; (iii) kunden kommer att ansvara för utbytesfraktkostnader om inte felaktiga objekt skickades till dig från början. För mer information, se vår retur- och utbytespolicy här; eller kontakta gärna vår kundtjänstrepresentant via telefon eller e -post.

Om en del av din beställning saknas, se till att du först kontrollerar ditt orderkvitto (inuti ditt paket) för information om den saknade varan. liksom dina e -postmeddelanden för all information om din beställning som du kanske har missat. Om inget angående förseningar, slut i lager eller annat anges på ditt kvitto eller via e -post, ber vi dig att vänligen kontakta våra kundtjänstombud inom 14 dagar efter att du fått ditt paket för att lösa problemet. Vi kommer att undersöka problemet och svara med 2 till 4 arbetsdagar från den dag då problemet rapporterades till oss. Om kunden inte rapporterar problemet inom 14 dagar kommer vi att anta att kunden fått hela beställningen som anges på fakturan och kommer därefter inte att vara ansvarig för eventuella saknade produkter.

Om du har fått felaktiga produkter eller felaktiga varor; Vi ber dig vänligen att kontakta våra kundtjänstombud inom 14 dagar efter att du fått ditt paket. Alla anrop på skadade, defekta, felaktiga eller saknade föremål måste åtföljas av foton som visar bevis för påståenden. Mer information finns i vår retur- och utbytespolicy här

BETALNING

KREDITKORTSBETALNING

Du kan handla hos oss med Visa, Mastercard och American Express -kort som är godkända för internethandel via Stripe -betalning. Inga extra avgifter tillkommer. Beloppet som ska betalas reserveras på ditt kort men debiteras först när dina produkter skickas till dig. Vi förbehåller oss rätten att verifiera betalkortets giltighet, att tillräckliga medel finns tillgängliga för att täcka orderns värde och att innehavarens adressuppgifter är korrekta. Vi kan neka ett köp på grund av denna information.

KLARNA

På grund av vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda alla våra kunder chansen att köpa våra produkter och antingen betala direkt eller betala i delbetalning. För att läsa mer om Klarnas villkor, klicka HÄR.

PAYPAL

Betala snabbare och säkrare med PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal -saldo eller via ett debet- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal -konto. För mer information läs HÄR.

Beloppet som ska betalas för din beställning är reserverat på ditt kort från den dag du slutfört din beställning online, du debiteras först när produkten / produkterna skickas till dig.

Inga extra avgifter tillkommer.

För att säkerställa ett säkert betalningsförfarande använder vår webbplats betalning för en pålitlig och säker internetbetalningsgateway. Vi råder också våra kunder att använda ett “Internetkreditkort” -alternativ från sin bank för alla sina köp online.

LEVERANSINFORMATION

Vi skickar över hela Europa (förutom Norge); vi accepterar dock inte P.O. lådor eller militära APO/FPO -adresser som din leveransadress

Normalt tar det mellan 1-7 dagar att behandla din beställning, och vanligtvis efter att vi har bekräftat beställningsuppgifterna och leveransadressen skickar vi ut den. Vi skickar måndag till fredag, med undantag för helger, svenska helgdagar, naturkatastrofer och kraftiga stormar som kan begränsa vårt fraktföretag att distribuera och hämta från vårt lager.

De flesta beställningar tar 1 till 3 arbetsdagar för Skandinavien och Baltikum och inom 3-5 arbetsdagar till länder i Europa. Vi är inte ansvariga för förseningar som orsakas av destinationslandets tullklareringsprocesser.

Fraktkostnaderna beror på ditt fraktval (t.ex. standard eller express) och din beställnings vikt – Standardfrakt inom Sverige 79kr – Standarfrakt utomlands 189kr

Vi skickar en leveransbekräftelse med spårningsnummer så snart din beställning har lämnat vårt lager. Uppdatera spårningsnumret regelbundet för att se var paketet är. Tänk på att det kan ta upp till 48 timmar innan spårningsnumret aktiveras. 

? Importtullar, skatter och avgifter ingår inte i artikelpriset eller fraktkostnaden. Observera: för länder utanför EU kan det finnas ytterligare lokala avgifter som skatter och tullavgifter som ska betalas av kunden.

Vi accepterar inte P.O. lådor eller militära APO/FPO -adresser som din leveransadress.

Om ditt paket skadas under transporten ber vi dig att kontakta våra kundtjänstombud för att lösa problemet. Du måste lämna in ditt krav skriftligen inom 72 timmar efter leveransdatum och förse oss med bilder och bevis på skadan på förpackningen och varorna inuti.

RETURER OCH ÅTERBETALNINGAR

Om du vill returnera en vara, vänligen meddela oss skriftligen inom 14 dagar efter ankomstdatumet för ditt paket. Våra kundtjänstombud bör alltid kontaktas först innan du skickar tillbaka en vara till oss. Mer information finns i vår retur- och utbytespolicy här.

Du kommer att meddelas via e -post av en av våra representanter när din retur har kommit till vårt lager. Vi rekommenderar dig dock att skicka din retur med ett spårningsalternativ för att följa din returresa. FOS ansvarar inte för förlorade returer. För mer information, se vår retur- och utbytespolicy här

Återbetalning kommer att ske via den ursprungliga betalningsmetoden efter att vi har mottagit, inspekterat och bekräftat returen. Återbetalningar tar vanligtvis från 3 till 15 arbetsdagar beroende på din valda bank. Om du betalade din beställning med PayPal blir din återbetalning snabbare. Om du betalat med Klarna inbjuder vi dig att kontakta Klarnas kundtjänst här för mer information.

Vi beklagar om vi har gjort ett misstag med din återbetalning! Om så är fallet, kontakta våra kundtjänstrepresentanter så försöker vi reda ut det så snart som möjligt. Var vänlig se till att du anger ditt ordernummer och eventuella detaljer om återbetalningen när du kontaktar oss.

Fraktkostnaden återbetalas endast för annullerade beställningar eller om vi har skickat fel vara till dig. För alla andra villkor kommer du att stå för fraktkostnaden för retur eller återbetalas inte den ursprungliga fraktkostnaden.

Om du tror att du har fått en felaktig eller defekt produkt, ber vi dig att kontakta våra kundtjänstrepresentanter här så snart som möjligt för att lösa problemet. Observera: för att vi ska kunna bedöma varan i fråga måste hela produkten returneras tillsammans med en ingående beskrivning av problemet och hur produkten användes.

KUPONKODER

Kupongkoder skickas till våra kunder i våra nyhetsbrev, så glöm inte att prenumerera och/eller skapa ett konto för att få tillgång till våra erbjudanden. Vissa rabattkoder kan skickas till specifika individer och kan vara låsta till deras personliga konton. Välkommen att hålla utkik efter kodkampanjer på våra sociala medier.

Om du har en rabattkod eller presentkort måste du ange koden i kassan. Skriv koden i det angivna området och tryck på knappen för att aktivera den. Beloppet dras automatiskt från det totala beloppet för din beställning.

Kontrollera kupongens villkor om den inte accepteras.

Våra kampanjer kan inte kombineras med varandra och du kan inte använda två olika presentkort eller kupongkoder på samma beställning.

Tyvärr kan kupongkoder inte läggas till i efterhand. För att få rabatten måste kupongkoder läggas till när du uppmanas att göra det i kassan.

MITT KONTO

Mitt konto är ditt personliga utrymme på FOS. Du kan spara all din information och enkelt komma åt dina beställningsuppgifter och kontrollera leveransstatus. Med ett konto kan du enkelt beställa utan att behöva fylla i dina uppgifter varje gång du handlar hos oss. Observera: FOS -konto är gratis.

Genom att skapa ett konto får du fördelar som beställningsspårning, leveransstatus, vanliga nyhetsbrev, exklusiva rabatt-/kampanjkoder och tillgång till specialerbjudanden.

Ja, du kan beställa som “gäst”, men vi rekommenderar starkt att du skapar ett konto för en mer effektiv upplevelse.

Om du vill radera ditt FOS -konto måste du kontakta våra kundtjänstombud via e -post och ange flera uppgifter (födelsedatum / faktureringsadress / registrerad e -postadress). Vi inaktiverar ditt konto och skickar ett e -postmeddelande för att bekräfta att ditt konto har stängts.

KONTAKT

Du kan kontakta oss via telefon – +46 (0) 10 265 1650 – direkt via e -post på support@fahlenofsweden.se, fyll i vårt kontaktformulär online här. Våra representanter är tillgängliga under våra öppettider från 8:00 till 16:00 (GMT +1) från måndag till fredag ​​(exklusive helgdagar).

För affärsförfrågningar, kontakta vår affärsavdelning via e -post på fos@fahlenofsweden.se.

Observera: denna e -postadress är strikt för företagsförfrågningar, kundförfrågningar som skickas till den här adressen kommer inte att besvaras.