Besök & handla i vårt Showroom HITTA HIT!

Använd kod: Summerrea34R för att få 15% på allt Löshår & alla Peruker. Slutar 15-06-2024 Köp Nu.

Köp nu Betala senare med Klarna.

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

RETUR OCH BYTESPOLICY

FAHLÉN OF SWEDEN önskar alla våra kunder att känna sig trygga och nöjda, därför erbjuder vi våra kunder en enkel möjlighet att returnera eller byta produkter.

Eventuella anspråk på skadade, defekta, felaktiga eller saknade föremål måste lämnas in inom 14 dagar från leveransdatum. Det måste åtföljas av foton som visar bevis på anspråk. Vår kundtjänst är alltid tillgänglig för att hjälpa till med en lösning för detta.

Föremål måste returneras i originalskick och i originalförpackning inklusive alla originaletiketter, manualer, tillbehör och gratisgåvor. Returnerade objekt måste vara i gott skick, oförändrade och oskadade. Alla returnerade objekt kommer att inspekteras för att se om du är berättigad till återbetalning.

Vi rekommenderar att du skickar din retur med DHL, POSTNORD eller någon logistik som kan spåras online. Kunden betalar för returfraktkostnad. FOS ansvarar inte för förlorade returer.

Om returnerade artiklar inte är i samma skick som när de skickades, avvisar vi begäran till återbetalning. En partiell återbetalning kan då vara aktuell baserat på en diskretion från fall till fall. Observera att återbetalning för varor som returneras utan att kontakta oss inte kan garanteras.

NB:

Om en beställning returneras av en annan anledning än ett misstag som vi har begått, får du endast tillbaka kostnaden för beställningen och inte fraktkostnaden.

Om en beställning inte har hämtas och returneras till oss kommer vi att kräva en kostnad på 120kr för att hantera och skicka tillbaka den till dig.

Om du köper en rabatterad artikel och vill returnera denna, återbetalas det belopp du betalat enligt instruktionerna i regel 2.

Vi erbjuder våra kunder byte av rabatterade produkter till produkter i samma värde, men om du byter till en produkt med högre värde eller om artikeln inte längre är rabatterad, betalar du mellanskillnaden.

 

RETUR FAQ

Vanliga frågor om retur av hår:

HUR LÅNG ÄR RETURTIDEN?

Vår återbetalningsperiod på oskadade hårpaket löper ut efter 14 dagar från det datum då du fick din hårprodukt.

VARFÖR ÄR FOS HÅR INTE RETURBERÄTTIGADE VID ÖPPNAD FÖRPACKNING?

Förlängningar och peruk hår anses vara en hygienisk produkt. Vi tar hänsyn till hygien och allmän säkerhet på allvar och tillåter inte att begagnade varor returneras för alla våra kunders säkerhet.

Om en produkt levereras skadad tar vi ansvar för detta. 

Innan du använder våra produkter ska du försäkra dig om hur de ska behandlas eller användas.
Om du är osäker efter att läst instruktioner kan ett tipps vara att ta hjälp av vår support eller en professionell frisör.

MÅSTE JAG BETALA FÖR LEVERANS AV MIN RETUR?

Om vi skickas fel artikel täcker vi fraktkostnaden. För alla andra villkor kommer du att bära fraktkostnaden för returen. Vi rekommenderar att du skickar din retur med ett spårningsalternativ då FOS inte ansvarar för förlorade returer.

FÅR JAG RETURNERA MITT FOS HÅR UTAN ERT RETURGODKÄNNANDE?

Ja, om varorna returneras i sitt ursprungliga skick och i obruten originalförpackning -inklusive alla originaletiketter, manualer, tillbehör och gratis gåvor. Om detta inte görs i enlighet därmed kommer vi att avvisa begäran om återbetalning. Vi accepterar inte returer av varor som har använts, av hygieniska skäl. Vi har en inspelningspolicy för att skydda din och vår säkerhet gällande returnerade produkter.

RETUR: SKADADE, DEFEKTA ELLER SAKNADE VAROR

Eventuella anspråk på skadade, defekta, felaktiga eller saknade föremål måste lämnas in inom 14 dagar från leveransdatumet. Det måste åtföljas av foton som granskas av vår personal innan varan är giltig för en retur. Vänligen skicka oss inte någon av dessa varor innan du kontaktar oss, detta kommer inte att godkännas.

NÄR FÅR JAG MIN ÅTERBETALNING?

Återbetalning sker till den ursprungliga betalningsmetoden efter att vi har mottagit, inspekterat och bekräftat returen. Om du betalat med Paypal återgår återbetalningen snabbt till ditt saldo. Om du betalat med kreditkort behöver återbetalningen 3-15 arbetsdagar eller längre för att kunna bearbetas av din bank. Du kan kontakta din bank för att bekräfta den.

BYTESRÄTT

Vi förstår att det kan vara lite svårt att välja rätt hår (rätt längd och färg). Så vi byter gärna ut din obrutna vara. Byte bör ske enligt instruktionerna ovan. När du har valt en produkt att byta till skickas artikeln med fraktalternativ som du väljer. Du är dock ansvarig för utbyteskostnader såvida inte felartiklarna ursprungligen skickades till dig.

RETUR / BYTEN – GUIDE

Packa produkten och dess original tillbehör korrekt i samma förpackning / påse som den kom i.

Fyll i vårt retur- och utbytesformulär här. Skriv sedan ut vårt returformulär.

Skicka retursedeln tillsammans med din beställning till:

Fahlén of Sweden AB
Spinnvägen 15
903 61 Umeå
Sweden

Skicka paketet hos närmaste postkontor. Behåll kvittot.

OM YTTERLIGARE HJÄLP ÖNSKAS, KONTAKTA OSS HÄR.

Eller skicka ett mejl till: support@fahlenofsweden.se

 

Sök efter produkter (0)

Back to Top