BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Shoppa nu. Betala senare med Klarna! Till butiken

Fri frakt över 1500 kr inom Sverige ! Till butiken

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

Mini Cart

FAHLÉN OF SWEDEN AB

Adress: Box 4065, 904 22, Umeå

Telefon: +46 (0)10 265 1650

E-post:  support@fahlenofsweden.se

Kundtjänst: Kontakta oss

Följande villkor gäller för alla avtal som görs med Fahlén of Sweden genom att beställa från oss.
Du accepterar därmed dessa villkor oavsett om din beställning finns i vår webbshop eller i en av våra salonger.

Innehållet på www.fahlenofsweden.se skyddas av Sverige och internationell upphovsrätt, varumärke, andra lagar och fördrag och får inte användas förutom vad som är tillåtet i dessa villkor. Du kan inte ändra informationen eller materialet som visas på vår webbplats på något sätt och du får inte kopiera, sälja vidare eller utnyttja den.

Din personliga information som beskrivs i vår sekretesspolicy, liksom all användarinformation som används på vår webbplats, betraktas som icke-konfidentiell och kan därför användas för våra marknadsföringsändamål vid utvecklingen av vårt företag. Fahlén of Sweden stöder, godkänner eller delar inte åsikterna i kommentarerna eller uttalandena som finns kvar på vår webbplats av kunder. Allt som publiceras på vår webbplats av en kund är kundens eget ansvar.

Beställningar som görs av personer under 18 år betraktas som kontantköp och kräver en förälders eller vårdnadshavares godkännande. FOS förbehåller sig rätten för alla typografiska fel i text och bilder, samt fel i produktspecifikationerna för alla produkter i vårt sortiment. Vi förbehåller oss också rätten att korrigera eventuella fel i informationen om produktens tillgänglighet. För att få bästa resultat från din produkt rekommenderar vi att du följer våra vårdriktlinjer.

Fahlén of Sweden förbehåller sig rätten att avbryta en beställning av någon anledning. Om det finns ett problem med att behandla din beställning kommer vi att kontakta dig antingen via telefon eller e-post. Du förbehåller dig rätten att ringa och hjälpa till att åtgärda situationen.

Läs mer på vår webbplats eller kontakta vår kundtjänst om du har frågor. Om du är missnöjd med produkter som beställs online i vår webbshop, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Alla priser är inklusive moms. Utöver produktens pris kan det tillkomma ytterligare kostnader för betalning och leverans beroende på vilken metod du väljer. Information om priser, leveransvillkor och betalningsmetoder visas tydligt i kassan. Den totala summan som ska betalas visas tydligt innan du godkänner din beställning eller godkänner det belopp som ska betalas.

Kampanjer eller prissänkningar tillämpas antingen på produkten eller genom att ange en produktkod vid kassan. Våra kampanjer och erbjudanden är giltiga så länge lagret räcker eller till ett visst slutdatum.

Observera: För länder utanför EU kan det förekomma ytterligare lokala avgifter som skatter och tullavgifter som kunderna måste betala.

Du kan handla hos oss med Visa, Mastercard och American Express -kort som är godkända för internethandel via Stripe -betalning. Inga extra avgifter tillkommer. Beloppet som ska betalas reserveras på ditt kort men debiteras först när dina produkter skickas till dig. Vi förbehåller oss rätten att verifiera betalkortets giltighet, att tillräckliga medel finns tillgängliga för att täcka orderns värde och att innehavarens adressuppgifter är korrekta. Vi kan neka ett köp på grund av denna information.

På grund av vårt samarbete med Klarna kan vi erbjuda alla våra kunder chansen att köpa våra produkter och antingen betala direkt eller betala i delbetalning. För att läsa mer om Klarnas villkor, klicka HÄR.

Betala snabbare och säkrare med PayPal. Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal -saldo eller via ett debet- eller kreditkort kopplat till ditt PayPal -konto. För mer information läs HÄR.

Våra kampanjer kan inte kombineras med varandra och du kan inte använda två olika presentkort eller kupongkoder på samma beställning.

Om du har en rabattkod eller presentkort måste du ange koden i kassan. Skriv koden i det angivna området och tryck på knappen för att aktivera den. Beloppet dras automatiskt från det totala beloppet för din beställning.

I kassan kan du välja den leveransmetod som är tillgänglig för din region och se vilka leveranstider som gäller. Vi strävar efter att ha alla våra varor i lager. Om en produkt inte skulle vara tillgänglig för omedelbar leverans kommer det att anges tydligt bredvid produkten och vid kassan. Om vi inte kan uppfylla det överenskomna leveransdatumet kommer vi att kontakta dig. Om paketet inte kommer fram ska du informera oss inom 14 dagar från beställningsdatumet. Du kan ångra ditt köp utan kostnad om vi inte uppfyller leveransvillkoren. Ditt paket kan bli försenat under nationella helgdagar, festivaler eller transportstörningar. Observera att ändringar i leveransen kan förekomma under helgerna. Fahlén Of Sweden förbehåller sig rätten till förlängd leveranstid på grund av helgdagar, tullar och force majeure.

När en beställning lämnar vårt lager får du ett e-postmeddelande om att din produkt är på väg.

Normalt tar det mellan 1-7 dagar att behandla din beställning, och vanligtvis efter att vi har bekräftat beställningsuppgifterna och leveransadressen skickar vi ut den. Vi skickar måndag till fredag, med undantag för helger, svenska helgdagar, naturkatastrofer och kraftiga stormar som kan begränsa vårt fraktföretag att distribuera och hämta från vårt lager.

Import duties, taxes, and charges are not included in the item price or shipping cost. The costumer is responsible for any import duties and taxes that may come from your county to receive your order.

Vi på FOS vill att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar hos oss och ser till att du alltid har rätt att ångra ditt köp, returnera dina varor och skicka defekta varor till oss. Du som kund ansvarar för alla fraktkostnader som uppstår vid retur eller byte av varor samt ansvarar för eventuell värdeminskning på grund av att produkterna hanteras mer än vad som är nödvändigt för att fastställa produktens karaktär och form. Om du har fått en felaktig eller defekt vara ersätter vi dig för kostnaden för returleverans. Vid frågor kan du kontakta vår kundtjänst.

Alla returer måste returneras på följande sätt:

Fyll i vårt returformulär här.

Packa produkten väl i samma förpackning/påse som den kom i.

Bifoga vårt blankett samt ditt spårningsnummer till lådan.

Skicka din returblankett tillsammans med din beställning till Fahlén of Sweden.

Om du vill avbryta din beställning eller returnera dina varor ska du meddela oss skriftligen inom 14 dagar från det datum då du fick dina varor. Detta görs genom att fylla i vårt returformulär. När vi har mottagit ditt paket och verifierat problemet med det och du är berättigad kommer vi att återbetala dina pengar, helst med samma betalningsmetod som du använde när du beställde så snart som möjligt. Ge 10 dagar för att din återbetalning ska reflekteras innan du kontaktar oss om det en gång till. Du som kund ansvarar för alla fraktkostnader som uppstår vid retur eller byte av varor samt ansvarar för eventuell värdeminskning på grund av att produkterna hanteras mer än vad som är nödvändigt för att fastställa produktens karaktär och form.

Vid alla returer ansvarar konsumenten för att varan kommer fram till oss och, om inget annat anges, även för transportkostnaderna. Om din beställning har levererats felaktigt eller inte är det du ursprungligen beställde, återbetalar vi kostnaderna.

FOS garanterar att du får pengarna tillbaka eller ersätter varorna om du föredrar det, i enlighet med returrätten. Hela värdet återbetalas på villkor att produkterna returneras i samma skick som de skickades till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, smutsats ner, tvättats, ändrats eller burits och att eventuella etiketter och märken är intakta. Om varan är i modifierad form kommer en bedömning av försämring att göras. Värdeminskningen kommer inte att återbetalas.

Om du tror att du har fått en felaktig eller defekt produkt, ber vi dig att kontakta våra kundtjänstrepresentanter här så snart som möjligt för att lösa problemet. Observera: för att vi ska kunna bedöma varan i fråga måste hela produkten returneras tillsammans med en ingående beskrivning av problemet och hur produkten användes.

KLAGOMÅL

Om du anser att en produkt är defekt eller felaktig, vänligen kontakta oss eller skicka tillbaka den för återbetalning. För att vi ska kunna bedöma varan i fråga måste hela produkten skickas tillbaka tillsammans med en utförlig beskrivning av problemet och hur produkten användes. Om hela produkten/beställningen inte returneras till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av problemen med artikeln och kan endast basera ett eventuellt beslut om återbetalning på den del vi har fått.

Vid problem med hårinfästning bör du kontakta den person eller salong som utförde tjänsten, eftersom denna person är ansvarig för att tjänsten utförs korrekt. Tyvärr kan vi inte ersätta kostnader för hårfästning.

I händelse av en defekt/problematisk produkt behöver kunden inte betala några kostnader. Vi betalar returfrakten om ett kvitto (eller en kopia av ett kvitto) lämnas in. Varje begäran om återbetalning måste göras inom en rimlig tid från mottagandet av beställningen.

Om du anser att en produkt är defekt eller felaktig, vänligen kontakta oss eller skicka tillbaka den för återbetalning. För att vi ska kunna bedöma varan i fråga måste hela produkten skickas tillbaka tillsammans med en utförlig beskrivning av problemet och hur produkten användes. Om hela produkten/beställningen inte returneras till oss kan vi inte göra en fullständig bedömning av problemen med artikeln och kan endast basera ett eventuellt beslut om återbetalning på den del vi har fått.

Vid problem med hårinfästning bör du kontakta den person eller salong som utförde tjänsten, eftersom denna person är ansvarig för att tjänsten utförs korrekt. Tyvärr kan vi inte ersätta kostnader för hårfästning.

I händelse av en defekt/problematisk produkt behöver kunden inte betala några kostnader. Vi betalar returfrakten om ett kvitto (eller en kopia av ett kvitto) lämnas in. Varje begäran om återbetalning måste göras inom en rimlig tid från mottagandet av beställningen.

FOS avsäger sig allt ansvar för hur produkten används och hur köparen gör sig av med den. Köparen har ensam ansvar för användningen av produkten och måste personligen kontrollera eventuella allergier eller oegentligheter.

Vi rekommenderar att produkterna alltid används på det sätt som anges i produktinformationen på webbplatsen. Den enda information som är aktuell är den som finns på vår officiella webbplats.

Vi följer den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder din information i vår organisation i enlighet med GDPR för att uppfylla vårt avtal med dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få tillgång till den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller raderas. Kontakta oss i sådana fall via e-post.

Klicka här för att läsa mer om vår integritetspolicy.

FOS ansvarar inte för förseningar i utförandet som orsakas av omständigheter som Fahlén inte har någon rimlig kontroll över. Vid force majeure har Fahlén rätt till ytterligare tid för att uppfylla sina åtaganden. Exempel på sådana omständigheter är, men är inte begränsade till, strejker, terroristhandlingar, krig, leverantörs-, transport- eller produktionsproblem, växelkursfluktuationer, statliga regleringsåtgärder eller naturkatastrofer. Om en sådan omständighet varar i mer än två månader har båda parter rätt att säga upp detta avtal utan att den andra parten och/eller har rätt till ersättning eller är skyldig att betala ersättning.

Som auktoriserad affiliate till Fahlén Of Sweden samtycker du till att följa villkoren i detta avtal (avtal). Läs hela avtalet noggrant innan du registrerar och marknadsför Fahlén Of Sweden som Affiliate. För att ansöka måste du vara minst 18 år. Avtalets giltighetstid börjar när du godkänner programmet och slutar när ditt Affiliate-konto avslutas.

Ditt deltagande i programmet är endast för att lagligt annonsera vår webbplats för att få provision på medlemskap och produkter köpta av individer som hänvisas till Fahlén Of Sweden av din egen webbplats eller personliga hänvisningar.

Villkoren i detta avtal kan ändras av oss när som helst. Om någon ändring av villkoren i detta avtal är oacceptabla för dig, är ditt enda val att avsluta ditt Affiliate-konto. Ditt fortsatta deltagande i programmet innebär att du accepterar alla ändringar.

En affiliate till Fahlén Of Sweden är en person som försöker sälja våra produkter via sina egna kanaler. Affiliates kan vidarebefordra besökare till FOS med hjälp av vårt reklammaterial. Om det till följd av detta sker en försäljning i Fahlén Of Swedens webbshop kommer affiliaten att få den förutbestämda belöning för detta.

Grunderna för affiliate marknadsföring är att du tjänar en provision. En affiliate provision är den belöning du får när du framgångsrikt marknadsför våra produkter. För att göra detta behöver du en speciell affiliate-länk. Denna länk kan erhållas genom att registrera dig i vårt affiliate program.

Du som affiliate har rätt att skapa din egen speciella URL-länk från din kontosida hos oss efter registrering, du kommer också att ge en kupongkod för att göra det enkelt att få dina vänner eller följare att köpa av oss.

Du behöver ange ditt juridiskt fullständiga namn, en giltig e-postadress och all annan information som efterfrågas för att slutföra registreringsprocessen för ett affiliate-konto (“konto”)

Du måste vara 18 år eller äldre för att gå med i detta program.

Varje konto är för användning av en enskild användare. Vi tillåter inte att du delar ditt användarnamn och lösenord med någon annan person eller med flera användare på ett nätverk. Ansvaret för säkerheten för eventuella användarnamn och lösenord som utfärdas (inklusive de för alla inbjudna) vilar på dig.

Du får inte använda programmet för något olagligt eller obehörigt ändamål. Du får inte, när du använder programmet, bryta mot några lagar i din jurisdiktion (inklusive men inte begränsat till upphovsrättslagar).

Vi förbehåller oss rätten att godkänna eller avslå ALLA affiliate programansökningar efter eget gottfinnande. Du kommer inte att ha någon rättslig prövning mot oss för att avslå din ansökan om affiliate programmet.

För att en försäljning ska generera provision till en Affiliate måste kunden fylla i beställningsformuläret och betala hela kostnaden för produkten, förutsatt att kunden gör köpet med hjälp av Affiliate Link som gjordes tillgänglig av dig.

Du kan inte hänvisa själv, och du får ingen provision på dina egna köp. Vi eller vårt affiliate verktyg bestämmer i vilken valuta vi betalar kommissionen, samt den tillämpliga omräkningskursen. Vi kommer inte att betala mer än en provisionsbetalning eller andra liknande hänvisningsavgifter för en given kundtransaktion (såvida vi inte väljer att göra det efter eget gottfinnande).

Skatter.
Du är ansvarig för betalning av alla skatter och avgifter (inklusive bankavgifter) som gäller för provisionen. Alla belopp som vi betalar till dig är föremål för kvittning av oss mot eventuella belopp som du är skyldig oss.

Provisionsbelopp.
Vi förbehåller oss rätten att ändra provisionsbeloppet enligt Affiliate-verktyget.

Betalning

Provision kommer att betalas ut en gång i månaden. För att få betalning enligt detta avtal måste du:

 •  Samtycka till villkoren i detta avtal (i allmänhet slutförs genom affiliate verktyget).
 •  Slutföra alla steg som krävs för att skapa ditt konto i affiliate verktyget i enlighet med våra anvisningar.
 •  Uppvisa en giltig och uppdaterad betalningsmetod i affiliate verktyget med ett sådant konto.
 •  Fylla i alla nödvändiga skattedokumentationer för att affiliate verktyget ska kunna behandla alla betalningar som kan vara skyldiga dig.

 

 Återbetalning

Om en kund begär återbetalning för en transaktion för vilken Affiliate har tjänat provision, kommer eventuella provisioner som tjänats på återbetalningsbeloppet att dras från Affiliates saldo.

Detta avtal kommer att gälla så länge du deltar i affiliate programmet, tills det avslutas. Både du och vi kan säga upp detta avtal med femton (15) dagars skriftligt meddelande till den andra parten.

Vi kan häva detta avtal;
 Omedelbart, om du bryter mot villkoren som gäller för ditt medlemskap hos oss.  
 Omedelbart, om vi fastställer att du agerar, eller har agerat, på ett sätt som har eller kan negativt reflektera eller påverka oss, våra potentiella kunder eller våra kunder.

Din affiliate-ansökan och status i programmet kan stängas av eller avslutas av något av följande skäl:

  •  Olämpliga annonser (falska påståenden, vilseledande hyperlänkar, etcetera).
  •  Spamning (mass-e-post, massutskick av nyhetsgrupp, etc.).
  •  Annonsering på webbplatser som innehåller eller främjar olaglig verksamhet.
  •  Underlåtenhet att avslöja partnerförhållandet för någon kampanj som kvalificerar sig som en rekommendation enligt befintliga riktlinjer och förordningar från Federal Trade Commission eller tillämpliga statliga lagar.
  •  Brott mot immateriella rättigheter. Fahlén Of Sweden förbehåller sig rätten att kräva licensavtal från de som använder varumärken som tillhör Fahlén Of Sweden för att skydda våra immateriella rättigheter.
  •  Erbjuda rabatter, kuponger eller andra former av utlovade returer från din affiliate-provision som ett incitament.
  •  Att lägga till bonusar eller paketera andra produkter med Fahlén Of Sweden är dock acceptabelt.
  •  Självhänvisningar, bedrägliga transaktioner, misstänkt affiliate bedrägeri.

 

Utöver det ovanstående förbehåller sig Fahlén Of Sweden rätten att avsluta ett Affiliate-konto när som helst, för eventuella brott mot detta Avtal eller utan anledning.

Uppsägning för avtalsändringar

Om vi uppdaterar eller ersätter villkoren i detta avtal kan du säga upp detta avtal med fem (5) dagars skriftligt meddelande till oss, förutsatt att du skickar ett skriftligt meddelande till oss inom tio (10) dagar efter att vi skickat dig meddelande om ändringen. Avsnittet “Uppsägning för avtalsändringar” ska inte påverka vår skyldighet att betala dig en provision, så länge som den relaterade betalningen från kundtransaktionen erkänns av oss inom trettio (30) dagar efter datumet för sådan uppsägning eller förfallodatum och förutsatt att under inga omständigheter ska du vara berättigad till betalning av provision enligt detta avtal om du är berättigad att få en intäktsandelsbetalning enligt Solutions Partner Program Agreement.

Uppsägning utan anledning, av dig

Vi kommer inte att betala dig för kundtransaktioner som erkänns av oss efter trettio (30) dagar efter datumet för sådan uppsägning eller utgång som anges ovan. Förutsatt att i händelse av uppsägning utan anledning av dig, eller av orsak av oss, kommer vår skyldighet att betala och din rätt att ta emot provision att upphöra vid datumet för sådan uppsägning, oavsett om du annars skulle ha varit berättigad att ta emot provision före uppsägningsdatumet. Du är inte berättigad att få en provisionsbetalning efter det att detta avtal har löpt ut eller upphört.

Vid uppsägning eller utgång kommer du omedelbart att avbryta all användning av vårt varumärke och referenser till detta affiliate program från din(a) webbplats(er) och annan säkerhet. För att undvika tvivel ska uppsägning eller utgång av detta avtal inte leda till att en kunds –prenumerationsavtal sägs upp. Vid uppsägning eller utgång anses en affiliate-lead inte vara giltig, och vi kan välja att behålla den i vår databas och samarbeta.

Force Majeure

Ingen av parterna kommer att hållas ansvarig för misslyckande eller försening av utförandet om det orsakas av: krigshandling, fientlighet eller sabotage; el-, internet- eller telekommunikationsavbrott som inte orsakas av den skyldiga parten; statliga restriktioner; eller annan händelse utanför den förpliktade partens rimliga kontroll. Varje part kommer att vidta rimliga ansträngningar för att mildra effekten av en force majeure-händelse.

 •  Affiliates får inte använda vilseledande text på affiliate-länkar, knappar eller bilder för att antyda att något annat än för närvarande auktoriserade erbjudanden till den specifika affiliate.
 • Affiliates får inte lägga bud på Fahlén Of Sweden-kuponger, Fahlén Of Sweden-rabatter eller andra fraser som antyder att kuponger är tillgängliga.
 • Du får inte att använda din egen Affiliate Link för att köpa Fahlén Of Sweden-produkter åt dig själv.
 •  Affiliate-webbplatser kanske inte har “Klicka för (eller för att se) Deal/Coupon” eller någon variant, när det inte finns några kuponger eller deals tillgängliga, och klicket öppnar säljarens webbplats eller sätter en cookie. Affiliates med sådan text på säljarens målsida kommer att tas bort från programmet omedelbart.

Affiliates har rätt att använda varumärket Fahlén Of Sweden och marknadsföringsresurser som finns tillgängliga i Affiliates-delen av Fahlén Of Sweden-applikationen. Logotyper och andra tillgångar kan inte ändras. Affiliate får inga upphovsrätter eller andra rättigheter till detta material. Du kan också skapa dina egna så länge de anses lämpliga enligt våra villkor och inte i strid med våra villkor.

Affiliate kommer aldrig att antyda att de agerar på uppdrag av Fahlén Of Sweden och kommer aldrig att marknadsföra Fahlén Of Swedens produkter direkt. Affiliate kommer aldrig att lägga bud på annonser som konkurrerar med Fahlén Of Sweden.

Affiliate kommer aldrig att representera sig själv, Fahlén Of Sweden eller deras relation med Fahlén Of Sweden på ett falskt eller vilseledande sätt.

Affiliate kommer inte att engagera sig i distributionen av en oönskad massmejl (spam) som nämner eller refererar till Fahlén Of Sweden.