Använd konponger Foshair24 för att få 20% på alla Futura hår. Slutar 12-05-2024 Köp Nu.

Snabb & Säker frakt Till butiken

Köp nu Betala senare med Klarna.

PRESENTINSLAGNING: Upptäck en dedikerad presentservice

FRAKTVILLKOR

Vi skickar överallt i Europa och Storbrittanien (forutom Norge)

Alla priser på webbplatsen är exklusive fraktkostnader.

Obs: Fri frakt är endast tillgänglig inom Sverige för beställningar över 1500kr.

FRAKT FAQ:

Hur lång tid tar det innan min beställning behandlas och skickas ut?

Normalt kommer det att ta mellan 1-7 dagar att behandla din beställning, och vanligtvis efter att vi har bekräftat beställningsuppgifterna och leveransadressen skickar vi ut den. Vi skickar måndag till fredag, med undantag för helger, svenska helgdagar, naturkatastrofer och kraftiga stormar som kan begränsa vårt fraktföretag att operera eller hämta från vårt lager.

Hur lång tid tar det innan jag mottar min beställning?

De flesta beställningar levereras inom 1-5 arbetsdagar till Skandinavien och Baltikum. Inom 3-7 arbetsdagar till resten av Europa.

Vi ansvarar inte för förseningar som orsakas av destinationslandets tullklareringsprocesser.

Vilken status har min beställning?

Du kommer att få ett e-postmeddelande när din beställning har skickats, vilket inkluderar ditt spårningsnummer och en länk för att följa resan för ditt paket. Om det finns ett problem med ditt spårningsnummer eller paketleverans, vänligen kontakta budet direkt innan du kontaktar oss.

Det tar 1–2 dagar innan spårningsinformationen visas. I vissa sällsynta fall kanske spårningsinformationen inte uppdateras men du kommer fortfarande att få din beställning. Kontakta oss för beräknad leveranstid.

Vad händer om jag saknar artiklar eller har fått fel produkt?

Om produkter är felaktiga eller saknas i beställningen, måste du kontakta oss inom fjorton (14) dagar från det att du mottagit beställningen via vårt returformulär. Vi kommer undersöka problemet och svarar dig inom 2-4 arbetsdagar från den dag då problemet rapporteras till oss. Om kunden rapporterar problemet efter de 14 dagarna antar vi att kunden har fått hela beställningen som anges på fakturan och kommer inte att hållas ansvarig för eventuella saknade produkter eller felaktiga varor.

Skickar ni till P.O. lådor eller militära APO / FPO-adresser?

Nej, vänligen lämna inte P.O. lådor eller militära APO / FPO-adresser som din leveransadress.

Beställningar kan försenas under följande omständigheter:

1) Leveransadresser är inte fullständiga och / eller om beställningen behöver ytterligare verifiering.
2) Servicefel på grund av våra fraktföretag, väder, strömavbrott eller andra extrema händelser som hindrar oss från normal funktion.

Vilka är mina tillgängliga fraktalternativ?

Vi använder Postnord och DHL som våra fraktleverantörer.

Fraktmetoder 

Standardfrakt: PostNord – Dina beställningar skickas antingen till ett ombud eller direkt till dörren. Det här leveranssättet inkluderar inte någon fraktförsäkring utifall din beställning skulle gå förlorad under transporten.

Standardfrakt + försäkring: DHL – Detta fraktalternativ erbjuder full spårbarhet och försäkring för din beställning. Om ditt paket skulle gå förlorat får du pengarna tillbaka.
Din beställning skickas till närmaste ombud där du uppmanas att legitimera dig för att hämta din beställning.

Standardfrakt + försäkring + hemleverans: DHL – Leveranssättet erbjuder full spårbarhet och försäkring för din beställning, om ditt paket går förlorat får du pengarna tillbaka.
Din beställning skickas hem till dig, där du måste legitimera dig för att motta din beställning.

Vårt ansvar upphör när din beställning har av oss levererats till fraktförmedlaren med det transportsätt du valt. (Då vi vill att våra kunder ska känna sig nöjda hjälper vi till vid ev. kontakt med fraktförmedlaren om det skulle uppstå problem).

Vad händer om jag angett fel leveransadress?

När en kund anger en felaktig adress kommer våra fraktföretag ta ut en extra avgift för att hitta rätt adress så att paketet kan levereras. Vi vidareför denna kostnad till kund. Detta inträffar mycket sällan, och vi försöker alltid kontakta kunden först innan vi skickar paketet om adressen ser tveksam ut.

Vi kan inte hållas ansvariga om du anger en felaktig leveransadress så att paketet skickas till en annan person / adress och inte kan återställas. Vi uppmuntrar kunder att alltid kontrollera sina leveransadresser och vara medvetna om all spårningsinformation vi skickar via e-post.

Vad händer om jag vägrar motta mitt paket?

Om du ska vägra motta vårt paket, vänligen kontakta oss innan paketet skickas till dig. I detta fall kommer paketet att behandlas som en “produktretur” och dina pengar kommer att återbetalas för beställningens inköpspris. Om vi skickar ett paket och det anländer till din dörr innan det avvisas kommer INGEN ÅTERBETALNINGAR UTFÄRDAS.

Internationella skatter och avgifter.

Importtullar, skatter och avgifter ingår inte i artikelpriset eller fraktkostnaden. Dessa avgifter är köparens ansvar. FOS tar inte ut tullar eller skatter och ansvarar inte för avgifterna för ditt lands tullar och skatter för att ta emot din beställning. Tänk på att vår leveranspolicy ändras kontinuerligt och kommer att uppdateras här.

Vi skickar till Storbritannien,

OBS: För alla försändelser till Storbritannien är det du som kund som ska sköta tullklareringen.

Om ytterligare hjälp önskas, kontakta oss här

Du kan också skicka ett e-postmeddelande till support@fahlenofsweden.se

Sök efter produkter (0)

Back to Top